Inter i Atletiko: Nismo više deo projekta Superliga

Fudbal ostalo 21. apr. 202113:04 > 13:202 komentara
Podeli:
Francesco Pecoraro/Getty Images

Inter iz Milana i Atletiko iz Madrida su potvrdili da neće učestvovati u Superligi. Italijanski i špnaski klub su se na ovaj potez odlučio posle izlaska šest engleskih klubova.

Nismo više deo projekta stvaranja Superlige. Uvek smo bili posvećeni da publici pružimo najbolje moguće iskustvo. Takođe sa druge strane uvek smo bili za inovacije u svetu fudbalu. Naša želja da popravimo stanje u fudbalu nikada neće nestati“, kaže se u saopštenju Intera.

povezane vesti

Čelnici aktuelnog lidera Serije A smatraju da se neke stvari u budućnosti moraju promeniti.

Fudbal kao i svaka druga aktivnost mora da bude okrenuta poboljšanju uslova takmičenja, kako bi privukao što više navijača širom svet. Sa tom vizijom i u razgovoru sa svim institucijama nastavićemo da radimo na napretku sporta koji svi volimo“.

Ubrzo posle Intera oglasio se i Atletiko.

U ponedeljak je Atletiko odlučio da se priključi projektu, koji danas više ne postoji. Ne želimo više da budemo deo te priče. Igrači prvog tima i trener su nam dali podršku. Za klub, harmonija između svih delova crveno-bele familije, a na prvom mestu navijača je najvažnija“, kaže se u saopštenju borda direktora Atletika.

 

 

Komentari

Vaš komentar