Libertadores: Ubedljivi Brazilci i Argentinci, pobeda Boke

Podeli:
Boca Juniors
Pool via REUTERS/Pool.

Boka Juniors je dobila ekipu Santosa 2:0 u drugom kolu Kopa Libertadores. Pobede su ostvarili i Atletiko Mineiro, Flamengo, Internasional, Palmeiras i LDU Kito.

Boka je slavila u derbiju grupe C protiv Santosa kod kuće 2:0 uz golove Karlosa Tevesa i Sebastijana Vilje. Teves je dao gol u 47, a Vilja u 69. minutu.

Atletiko Mineiro je slavio protiv Amerike iz Kalija 2:1. Hulk je dao dva gola za Atletiko u razmaku od četiri minuta, prvi je postigao u 59, a drugi u 63. minutu. Amerika je smanjila u 77. minutu na konačnih 2:1.

Flamengo je bio ubedljiv protiv Union La Kalere iz Čilea. Golove su dali Gabrijel Barbosa dva puta, De Araskaeta i Pedro. Strelac za goste iz Čilea je bio Saes.

LDU iz Ekvadora je napravio možda i najveće iznenađenje dana jer je dobio kod kuće argentinski Velez Sarsfild. Bilo je 3:1. Martines je postigao prvi gol za LDU u 28. minutu da bi Galdames izjednačio u 42. Martines je svoj drugi gol dao u 53. minutu dok je Zuninjo postavio konačnih 3:1 u 64.

Internasional je bio nemilosrdan prema Deportivo Takiri iz Venecuele 4:0. Golove su davali Kuesta, Patrik, Galjardo i Juri Alberto. Palmeiras je bio za gol ubedljiviji protiv Independijente del Valea iz Ekvadora. Roni dva puta, Adrijano, De Paula Kareriro i Danilo su bili sterlci za brazilski klub.

Komentari

Vaš komentar