LŠ Azije: Sedmice Daegua i Kavasakija, bruka Pekinga

Fudbal ostalo 29. jun 202120:11 > 20:17
Kawasaki Frontale
Noxthirdxpartyxsales

Odigrana su mečevi drugog kola grupa F i I, a izuzetno ubedljivi bili su Daegu protiv Junajted Sitija i Kavasaki protiv Peking Guana.

povezano

U oba meča Grupe I pobednički timovi ispratili su protivnike sa po sedam golova. Daegu je bio ubedljiv protiv filipinskog Junajted Sitija 7:0, uz čak šest strelaca. An Jong-Vu postigao je dva gola, a u strelce su se upisali još Sesinja, Edgar, Kim Jin-Hjeok, Park Han-Bin i Jung Či-In. Time su stigli do prva tri boda, dok je Junajted Siti ostao na jednom. Do maksimalnih šest bodova u Grupi I došao je Kavasaki Frontale posle istovetne pobede nad Peking Guanom. Samo je Činen postigao dva gola, a pored njega su strelci još bili Hasegava, Tačibanada, Tono, Jamamura i Vakizaka. Peking Guan je na deobi trećeg mesta sa Junajted Sitijem sa po jednim bodom.

U Grupi F dramatično je bilo na Tajlandu, pošto je utakmica između korejskog Ulsana i faktički domaćina Patum Junajteda prekinuta zbog jakog nevremena. Na kraju je ipak odigrana, a Ulsan je slavio 2:0 golovima Kim Min-Jun i Hinterser. Ulsan je lider Grupe F sa šest bodova, dok Patum Junajted deli drugo mesto sa vijetnamskim Kongom koji je savladao Kaju 5:0, sa po tri boda. Kaja je na začelju bez bodova i devet primljenih golova u prva dva meča.

Komentari

Vaš komentar