Matić: Oteran sam iz CZ i Partizana (nedelja, 12.00, SK 1)

Fudbal ostalo 8. jul. 202113:185 komentara
Podeli:
Nemanja Matić
SK printscreen

Srpski fudbaler Nemanja Matić bio je gost nove epizode emisije "Sportlight". U veoma iskrenom i otvorenom razgovoru otkrio je šta misli o aktuelnom stanju u srpskom fudbalu, Fudbalskom savezu Srbije, ali i o svom pristupu reprezentaciji koji je imao. Objasnio je kako je napustio Crvenu zvezdu i Partizan, a dotakao se i zanimljivih detalja iz svoje karijere.

„Sa nekih 10 godina sam prešao u Obrenovac 1905 kod čuvenog trenera Arsovića. Sa tim klubom smo bili prvaci tadašnje Jugoslavije. Zvali su me zatim Crvena zvezda i Partizan. Prešao sam u Zvezdu, proveo tamo četiri i po godine, posle toga su me oterali. Prešao sam u Partizan. Godinu i po dana, gde sam isto oteran“, rekao je Matić i dodao:

„U to vreme se radilo dosta neprofesionalno. Kao decu su nas terali da trčimo po 10 dana na pripremama, ja nisam mogao. Ja sam bio dobar sa loptom“.

Matić je govorio i o pristupu mladih igrača sportu danas, generaciji koju zove „plejstejšn generacija“, kao i tome na koji način je razmišljao o pozivu za reprezentaciju, u kojoj je, kako kaže, bilo i loših stvari.

Kompletan razgovor sa Nemanjom Matićem, koji je uradio Igor Miklja, pogledajte ekskluzivno u nedelju, od 12 časova, na Sport klubu 1.

Komentari

Vaš komentar