Nakon svih muka, oglasio se Halilović: Aris laže!

Fudbal ostalo 3. feb 202312:301 komentar
Alen Halilović
Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Poslednji dani januara i početak februara doneli su Alenu Haliloviću velike glavobolje.

Halilović je raskinuo ugovor sa Rijekom kako bi prešao u Aris, otputovao je u Grčku, a onda je klub objavio da nije prošao lekarske preglede. Uz to, izgleda da su postojali i problemi oko dogovaranja finansijskih uslova ugovora.

Kritike na račun hrvatskog fudbalera počele su da stižu sa svih strana.

Nakon svega, i sam Halilović se oglasio na društvenim mrežama:

„Nakon svih laži koje sam pročitao, želim da pojasnim neke stvari. Nije istina da nisam prošao lekarske preglede, prošao sam ih!

Prava istina je ta da nismo došli do dogovora jer klub nije ‘na papiru’ ispunio ono što smo se pre toga usmeno dogovorili.

Stigao sam u Solun uveren da ću potpisati ono što smo se dogovorili. Nažalost, ljudi sa kojima sam seo za sto su promenili priču. Gospodin predsednik se nije ni pojavio, iako je on bio taj koji me je pozvao i iako sam ja radi toga što sam mu verovao raskinuo ugovor sa prethodnim klubom. Sve što sam naveo jasno pokazuje da ono nisu bili ozbiljni. Vreme će sve pokazati“, poručio je Halilović.

„Hrvatski Mesi“ kako su ga zvali, igrao je u karijeri za 11 klubova.

Halilović je 2014. godine napustio Dinamo i otišao u Barselonu. Usledila je pozajmica u Sportingu iz Hihona, a zatim je prešao u HSV za pet miliona evra. HSV ga je posudio Las Palmasu, a zatim je otišao u Milan kao slobodan igrač. Usledile su pozajmice u Standardu iz Liježa i Herenvenu, zatim je u Čempionpipu igrao za Birminghem i Reding. Prošlog leta došao je ponovno u Hrvatsku, u Rijeku.

Komentari

Vaš komentar