Ovo još niste videli: Topovski udarac Hulka iz slobodnjaka

Guliver

Brazilac odigrao još jedan sjajan meč za Atletiko Mineiro.

Živalindo Vieira De Sousa poznatiji kao Hulk, nastavio je sa sjajnim partijama u dresu Atletiko Mineira. Iako ima već 36 godina, brazilski napadač koji se proslavio u dresovima Porta i Zenita, i dalje ima ono što ga je krasilo kroz čitavu karijeru – topovski udarac.

Kad Hulk uzme loptu prilikom slobodnog udarca, protivničkim golmanima nije svejedno. Tako je bilo i u duelu njegovog Atletika protiv Demokrate.

Hulk je postigao dva pogotka u pobedi od 3:0, a jedan od ta dva je bio zaista sjajan. Iz slobodnog udarca Hulk je poslao “bombu”, tako da protivnički golman zaista nije imao šanse. Srećom, nije ni bio “na lopti”, pitanje je kako bi prošao u tom slučaju.

Inače, za Hulka je vezana još jedna anegdota sa jednog od prethodnih susreta Atletiko Mineira. Hulk je stao na vagu pre utakmice i težio je 97,6 kilograma. Posle meča, Brazilac je imao 91,9 kilograma.

Njegovo dostignuće može da se pored isa vozačima Formule 1, koji u toku jedne trke izgube kroz znoj četiri do šest kilograma.

Hulk u 36. godini želi da pokaže da još nije završio sa svojom fudbalskom pričom, pogotovo što ima još ugovor do decembra 2024. godine.

Komentari

Vaš komentar