Pandev za SK: Stanković mi je u Interu bio kao otac

Podeli:
REUTERS/Ognen Teofilovski

Fudbaler Đenove i reprezentativac Severne Makedonije Goran Pandev bio je gost nove epizode emisije "Sportlight". On je govorio o oproštaju od nacionalnog dresa, istakao da nastavlja pregovore sa klubom i da bi želeo da odigra još godinu dana, a govorio je i o odnosu sa Dejanom Stankovićem, srpskoj i italijanskoj reprezentaciji i celom nedavno završenom Evropskom prvenstvu.

Velika karijera, prvo i poslednje Evropsko prvenstvo u karijeri, istorijski plasman Makedonaca, koji im je upravo on doneo. Goran Pandev je poslednju utakmicu u dresu Makedonije odigrao na Evropskom prvenstvu protiv Holandije, a osim saigrača, i publika i protivnici ispratili su ga kako dolikuje, što ga je, kako kaže iznenadilo.

Njegovu klupsku karijeru obeležila je Italija, u Interu je sarađivao i sa Dejanom Stankovićem, a posebno dobro poznaje i italijanske reprezentativce koji su se ovog leta popeli na evropski tron.

Zašto Srbija nije bila deo Evropskog prvenstva i koji su glavni problemi srpskog tima? To je pitanje koje smo postavili svim gostima iz sveta fudbala, a Pandev je bez mnogo razmišljanja odgovorio da Srbiji nikako ne nedostaje individualni kvalitet, o čemu govore i klubovi za koje igraju srpski reprezentativci.

Kompletnu emisiju sa legendom makedonskog fudbala pogledajte u nedelju, od 22.10, ekskluzivno na Sport klubu 1.

Komentari

Vaš komentar