Sead Hakšabanović se seli u Njujork Red Bul

Fudbal ostalo 17. jan. 202120:18 > 11:48
Podeli:
Sead Hakšabanović
FSCG

Sead Hakšabanović, reprezentativac Crne Gore i prošle sezone jedan od najboljih igrača Norčepinga i šampionata Švedske, postigao je dogovor sa čelnicima kluba da može da napusti ekipu u slučaju da stigne adekvatna ponuda.

Podsećanja radi, Norčeping je prošlog leta otkupio ugovor koji je Hakšabanović imao sa Vest Hemom, za 2,5 miliona evra, a kako sada stvari stoje, gotovo je izvesno da će Hakšabanović karijeru nastaviti u SAD, ili ti MLS ligi.

Naime, odmah kada se pojavila informacija da su Hakšabanović i Norčeping govorili sporazumni prekid saradnje, pojavila se vest da je za cnogorskog reprezentativca, zainteresovana Red Bul grupacija. Dilema je bila, da li se Hakšabanović seli u Njujork, Lajpcig ili Salcburg.

Sada se oglasio novinar “Sports Illustrated” Kristijan Dajer, koji je objavio da su pregovori između Seada Hakšabanovića i Nujujork Red Bula u završnoj fazi i da su ostali samo detalji pre nego što se pregovori završe parafiranjem ugovora.

Sead Hakšabanović je odigrao odlično tokom Lige nacije u kojoj je Crna Gora stigla do plasmana u viši rang takmičenja, ili ti B diviziju, a od njega se mnogo očekuje i u duelima sa Holandijom, Norveškom, Turskom, Letonijom i Gibraltarom u kvalifikacijama za Mundijal.

Komentari

Vaš komentar