Stop za Fatosa Bećiraja i Matiju Ljujića

Podeli:
Fatos Bećiraj
Foto: Privatna arhiva

Izraelski mediji pišu da su Fatos Bećiraj i njegov klupski drug Matija Ljujić zatražili da se vrate u Crnu Goru i Srbiju, ali je njihov zahtev odbijen od strane kluba.

Fatos Bećiraj je u središtu drame koja se odvija tokom sukoba između izraelskih snaga i Hamasa. Bećiraj i srpski internacionalac Matija Ljujić zatražili su da napuste Izrael, ali je njihov zahtev odbijen. Naloženo im je da ostanu i da sačekaju da se situacija smiri, odnosno da ostanu dok se ne odluči da li će prvenstvo Izraela biti nastavljeno.

Mediji pišu da su Bećiraj i Ljujić imali teške situacije minulih dana, te da su iz svojih domova evakuisani u apartman Aleksandra Pešića, fudbalera Makabija iz Tel Aviva, koji je napustio Izrael, uz dozvolu kluba.

Bećiraj je od januara u Bnei Jehudi, klubu iz Hatikve, predgrađa Tel Aviva. On je i ranije igrao u Izraelu, dve sezone je proveo u Makabiju iz Netanje.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore trebalo bi 5. juna da gostuje Izraelu u prijateljskom meču, ali je u ovom trenutku utakmica pod velikim znakom pitanja. Ono što je izvesno, Crna Gora će 2. juna odmeriti snage sa selekcijom Bosne i Hercegovine.

 

Komentari

Vaš komentar