Uvrede, psovke, tuča: Skandal na meču kadeta Brodarca i Rada

Fudbal ostalo 22. avg 202213:316 komentara
Printskrin/Tviter

Prostački rečnik prvog čoveka Brodarca Dragana Ilića Lite, isključena oba šefa struke, Miković i Bulatović.

Iako bi fudbal u mlađim kategorijama trebalo da bude pre svega zabava i priprema tih dečaka za nastup u seniorskoj kategoriji, često se na srpskim skandalima viđaju prilično ružne scene. 

Umesto da treneri i vlasnici klubova budu uzori tim još uvek maloletnim momcima, često se dešava da oni prednjače u skandaloznom ponašanju. 

Poslednji u nizu takvih primera dogodio se, verovali ili ne, na meču Kadetske lige Srbije. Na Starom sajmištu igrali su Brodarac i Rad, a u centru pažnje bio je čelni čovek domaćeg kluba, Dragan Ilić Lita, kao i šefovi stručnih štabova oba tima. 

Vrlo ružan rečnik, čak prostački, čuo se od Ilića, kasnije su se uključili i šefovi stručnih štabova Brodarca Željko Miković i Rada Vladimir Bulatović. Obojica trenera su isključena. 

Utakmicu je inače vodio glavni arbitar Dragutin Meničanin iz Vrdnika, pomagali su mu Stefan Mijanović iz Adaševaca i Draško Relić iz Martinaca. Mnogo toga zavisiće i od izveštaja delegata Duška Milanovića, čija bi beležnica, ako je radio svoj posao kako treba, sigurno puna. 

Za pohvalu je ponašanje igrača oba tima, koji su sve vreme pokušavali da smire situaciju koju su izazvali mnogo stariji od njih, oni koji bi trebalo da budu i daleko odgovorniji. Utakmici kadeta prethodio je susret omladinaca ova dva beogradska tima, a on je takođe obilovao incidentima.

Komentari

Vaš komentar