Vladan Milojević preuzeo APOEL

Podeli:
Jack Thomas/Getty Images

Poziv iz Nikozije se ne odbija – Vladan Milojević preuzeo je kiparski APOEL.

Najuspešniji trener Crvene zvezde u 21. veku najavio je povratak na Kipar i posle Omonije, prevodiće još jedan veliki klub na „rajskom ostrvu“. Vest su potvrdili i reprezentativni kiparski mediji. Na klupi će zameniti Sofronisa Avgustisa.

Pred Milojevićem je složen zadatak da APOEL vrati na pobedničku stazu i mesto, koje zaslužuje na kiparskom tlu. Uoči dolaska u Crvenu zvezdu, uspešni trener beležio je solidne rezultate i sa Omonijom, igrao finale kupa i potvrdio uzlaznu liniju u trenerskoj karijeri.

Povezano

Odlično poznavanje grčkog jezika bilo je još jedan plus u Milojevićevoj kandidaturi za trenera „žutih“. Uspešni stručnjak igrao je u Panatinaikosu, predvodio potom i Panionios i zato ne čudu, uz zavidne trenerske reference, odlila rukovodstva velikana iz Nikozije da klupu ponovo poveri Srbiju. Kratko vreme, posle rastanka sa crveno-belima, vodio je AEK.

Podsetimo, APOEL je godine zenita i četvrtfinale Lige šampiona dostigao sa Lozničaninom, Ivanom Jovanovićem.

Promocija Vladana Milojevića, u Nikoziji, očekuje se u toku dana, najkasnije u četvrtak.

Posle rastanka sa Crvenom zvezdom, uspešni stručnjak radio je u Grčkoj i Saudijskoj Arabiji, proletos je bio viđen kao novi trener mađarskog Mol Vidija.

 

Komentari

Vaš komentar