Tedić u Zvoleu: Idealna prilika za napredak

Podeli:
FK Čukarički

Fudbalski klub Zvole je zvanično objavio ono sto je bilo definisano pre desetak dana u razgovorima sa rukovodstvom Mancester Sitija – mladi srpski reprezentativac Slobodan Tedić predvodiće napad holandskog prvoligaša u sledećih 12 meseci.

Sport Klub je odmah posle tog saopštenja kontaktirao supertalentovanog golgetera i zabeležio njegove reci…

Povezano

Ovo je stepenik iznad lige u Srbiji, naravno da sam zadovoljan i spreman da opravdam poverenje na jednogodoišnjoj pozajmici. Odgovara mi ovdašnji stil fudbala, jedva čekam da počnu utakmice, planirane su dve prijateljske do starta prvenstva, 12. septembra kada će Zvole da odmeri snagu sa velikanom Fejenordom”, rekao je Tedić za Sport Klub.

Prvi utisci na novoj, privremenoj adresi?

Sve je, zaista, super. Posle sedam dana provedenih u izolaciji u jednoj kući, preselio sam se u hotel iz kojeg puca pogled na obližnjih šest terena, tu je i stadion. Idealno, kao što je i sjajno da nema pritiska, Zvole je stabilan klub, prošlu sezonu završio je u sredini tabele Eredivizije. Znam da se od mene očekuju golovi, došao sam da ih dajem. Na kraju će, verujem, svi biti zadovoljni”, kaže Tedić.

Za dva dana napustate hotel i ulazite u stan, sve je utanačeno osim broja na dresu?

Tražio sam devetku, volim i desetku, čekam da mi se javi neko iz kluba i kaže mi koja želja je prošla”, nasmejao se Slobodan Tedic, novajlija u redovima Zvolea, momak predodredjen da ostvari bogatu karijeru.