Onana ide u Inter? Overmars: Probali smo ali on ide…

Holandija 28. sep. 202119:31 > 19:33
Podeli:
Lars Baron/Getty Images

Kamerunski golman Andre Onana neće biti igrač Ajaksa od naredne sezone. Njemu ističe ugovor sa "kopljanicima" i kao slobodan fudbaler će napustiti Amsterdam.

Onana je već nekoliko godina jedan od najboljih golmana u Evropi, ali mu je jedan nedavni kiks baš bacio senku na karijeru. Popio je lek koji nije dozvoljen i pao je na antidoping testu. Pravdao se da je slučajno uzeo lekove svoje supruge.

Zbog toga Andre ne izlazi na teren do novembra ove godine, a iza toga ga navijači Ajaksa neće još dugo gledati u svom dresu. On je rešio da ode iz kluba jer mu ističe ugovor na leto 2022. On je u Ajaks došao još 2015. kao junior i to iz Barselone. Za njega je najsnažnije zagrizao Inter.

„Nismo u pregovorima da produžimo Onanin ugovor. Već smo probali ali je on onda rešio da ide“, rekao je sportski direktor Ajaksa Mark Overmars.

Andre će u Interu menjati Samira Handanovića, dok će Ajaks morati da nađe novog čuvara mreže. Dok se Onana ne vrati na teren sa kog odsustvuje zbog suspenzije, mrežu „kopljanika“ čuva Remko Pasver, a to je takođe do povrede činio Marten Stekelenburg.

Komentari

Vaš komentar