Snajder ponovo o Tadiću: Moraju da ga izbace iz tima

Holandija 28. jan 20239:155 komentara
VI ANP Sport/via Guliver

Vesli Snajder ponovo je našao način i povod da kritikuje Dušana Tadića.

Ne ide Ajakus od odlaska Erika ten Haga, a sve je bliže momenat kada će se Kopljanici oprostiti od borbe za titulu.

Vesli Snajder, ne prvi put, na nišanu ima kapitena Srbije i Ajakasa Dušana Tadića i u TV gostovanjima u teoriji ima recept za povratak Ajaksa na šampionski kolosek. Ovoga puta mu ne smeta samo Tadić.

U septembru je Snajder pričao kako je Tadić van forme i kako mu je mesto na klupi, a ne na terenu, da bi mesec dana kasnije krenuo sa pričom kako Tadić i njegov menadžer (Miloš Milenković, inače i agent trenera Ajaksa Alfreda Šrojdera, prim.aut.) imaju prevelik uticaj u Ajaksu i da utiču na sastav tima.

Gostujući u emisiji Veronika ofsajd, Snajder kaže:

„Mora iz tima da se izbaci Tadić. To je pod broj jedan! Druga stvar je da se Besiju da karta u jednom smeru, da se vrari tamo odakle je i došao“.

Tako se Tadiću koji je meta Snajderovih izjava pridružio i Besi, ali ne samo on. Tu je i stara „žrtva“ Alvarez, i još jedna nova – Sančez.

„Nisam fan Alvareza. Prošle nedelje sam rekao nešto i za Sančeza. Na društvenim mrežama su mi inboksi puni Meksikanaca koji nisu srećni zbog mojih komentara. Ne znam da li se utakmice Ajaksa prenose u toj zemlji, ali valjda mogu da pogledaju i vide da su oba igrača užasna“.

Kada su se nedavno pojavile priče kako Čelsi razmišlja da ponudi 50 miliona evra za Edsona Alvareza, Snajder je komentarisao:

„On ne vredi toliko. Ako bi Čelsi ponudio taj novac, spakovao bih Edsona u avion za tren oka. Za te pare mogu da se dovedu dva bolja igrača“.

Sa druge strane, Šrojderu je teško jer je pritisak veliki, a Bergvajni bi trebalo da bude vođa ekipe:

„Žao mi je Šrojdera. Ali, u jednom trenutku znate da je postalo neizdrživo i da je pritisak veliki. Ajaks ima fudbalere koji zarađuju veliki novac. Možemo da kažemo i da je trener omanuo, ali igrači su ti koji su na terenu očajni. Bergvajn je postigao nekoliko golova na početku sezone, on je igrač koji bi trebalo da nosi ovaj tim“.

Komentari

Vaš komentar