Šta je započeo Damfris… Navijači PSV čekali Tadića

Holandija 28. feb. 202118:06 > 18:112 komentara
Podeli:
David Ramos, Getty Images

Navijači PSV Ajndhovena čekali su Dušana Tadića ispred stadiona nakon utakmice (1:1) koja je završena sukobom između srpskog reprezentativca i Denzela Damfisa.

Do sukoba između dvojice igrača došlo je u samom finišu utakmice. Saigrači su obuzdavali svako svoga igrača čak i nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

Povezano

„Uzeo sam loptu da izvedem penal, a trojica igrača PSV su stala ispred mene. Damfris mi je rekao da sam pi***ca, da nisam nikakav lider, da ću promašiti… Postigao sam gol i šta je trebalo da uradim? Da mu se zahvalim što me je nazvao pi***com? Ne, ja nisam takav“, rekao je Tadić.

„Nisam mogao jednostavno da pređem preko toga, moj karakter jednostavno nije takav. Rekao mi je mnogo ružnih stvari. Želeo je da igra psihološku igru sa mnom, ali ja sam mnogo iskusniji od njega. On je prvi uvredio mene, a ni ja njemu nisam ostao dužan“, dodao je srpski fudbaler.

Ono što je na terenu započeo Damfris pokušali su da završe navijači koji su Tadića čekali ispred stadiona pored Ajaksovog autobusa. Srećom, do incidenta nije došlo.

Komentari

Vaš komentar