Ten Hag pretio napuštanjem konferencije zbog pitanja o MU

Holandija 10. apr 202214:37
Podeli:
REUTERS/Michael Regan

Pred subotnji meč, u kome je Ajaks na svom terenu savaldao Spartu, klub iz Amsterdama pokušao je da zabrani engleskim novinarima da prisustvuju konferenciji za medije posle duela.

U Ajaksu ne gledaju blagonaklono na neprekidne spekulacije o prelasku trenera Erika ten Haga u Mančester junajted. Praktično se sve Ten Hagove konferencije pretvaraju u poušaje da se izbegnu ili demantuju vesti o njegovoj povezanosti sa timom sa Old Traforda.

Povezano

U subotu tokom dana pojavila se vest da je Ajaks odlučio da zabrani engleskim novinarima da prisustvuju konferencijama za medije, a posle duela sa Spartom i sam Ten Hag je zapretio da će napustiti konferenciju ukoliko bude pitanja o Mančester junajtedu.

„Na konferenciji za medije neće predstavnika bilo kog medija iz Engleske. Ajaks ne želi da se Ten Hagu postavljaju pitanja 8na engleskom) o Mančester junajtedu“, izvestio je Skaj sport.

Iako zbog te zabrane u sali za konferencije nije bilo novinara engleskih medija, pitanja o Junajtedu su stigla.

„Želim da razgovaram o utakmici. Apsolutno neću da komentarišem nikakve spekulacije i glasine. Ako ne budete postavljali pitanja o utakmici, odlazim“, rekao je Ten Hag.

Ten Hag, logično, ne želi da bilo šta remeti rad ekipe koja je sada koncentrisana na domaći šampionat i Kup i želi da dođe do duple krune.

Komentari

Vaš komentar