Andrić stigao u Belek: Ne bojim se izazova

Hrvatska 20. jan 201921:34 > 21:42
Podeli:
Printscreen

Komnen Andrić u subotu je i zvanično postao igrač zagrebačkog Dinama, a u nedelju se pridružio ekipi koja je na pripremama u turskom Beleku.

Komnena Andrić u nedelju se u Beleku pridružio svojim novim saigračima i odradio lekarske preglede i prvi kratak trening. Sa ekipom počinje da trenira u ponedeljak.

Andrić je u Dinamo stigao iz Zaprešića. Rođenjen je u Novom Pazaru, a profesionalnu karijeru počeo je u Radničkom iz Kragujevca. Igrao je za OFK Beograd, Belenenseš i Žalgiris pre nego što je stigao u Hrvatsku. Dva puta je nastupio za mladu reprezentaciju Srbije i postigao je dva gola. Kao prvi je srpski igrač na Maksimiru ušao je u istoriju regionalnog fudbala.

Mislim da je ovo pravi trenutak da napravim korak više i dođem u Dinamo. Moram da istaknem da mi je veliko zadovoljstbo što sam došao u najveći klub u Hrvatskoj. Trudiću se da uzvratim dobrim igrama i zalaganjem i da opravdam poverenje svih ljudi u klubu“, rekao je Andrić u intervjuu za klupski sajt.

„Momci su me, zasad mogu da kažem, prihvatili super. Pozdravili smo se lepo i tek nam sad sledi upoznavanje“, poručio je Andrić koji je svoje probleme sa povredama na neki način rešio dolaskom u Inter iz Zaprešića kod trenera Samira Toplaka.

Andrić kaže da je zadovoljan u Hrvatskoj i da je on primer da su „huškačke“ priče samo priče jer, kako je rekao, nikada nije imao nikakvih problema.

Andrić je trenutno prvi strelac lige, ali će u Dinamu i pored toga svakako morati da se dokaže.

„Mislim da ste do sada videli da se ja ne bojim izazova i jedva čekam da se dokažem na treninzima“, poručuje Andrić.