Golgeter se vraća: Čop i zvanično ponovno u Modrima

Fudbal 16. jun. 202112:00
Podeli:
Duje Čop
GNK Dinamo

Nekdašnji prvi strelac zagrebačkog Dinama i hrvatskog šampionata Duje Čop i zvanično je ponovo igrač hrvatskog šampiona.

U prvom boravku u redovima „Modrih“ Čop je odigrao 110 službenih utakmica, a postigao je 60 pogodaka.

Dinamo:

U Dinamu je proveo dvije i po godine, od leta 2012. do početka kalendarske 2015. i pritom osvojio tri titule prvaka i po jedan Kup i Superkup. U sezoni 2013/14. bio je prvi strelac lige s 22 postignuta pogotka.

U premijernoj maksimirskoj sezoni zadesila ga je povreda zbog koje je propustio poslednja dva i po meseca. Međutim, već je u sljedećoj postao prvi strelac prvenstva.

Jako sam sretan i ponosan što sam ponovno u Dinamu nakon šest i pol godina, hvala klubu na povjerenju koje sam dobio. Prošao sam s Dinamom brojne lijepe trenutke u svom prvom mandatu u dresu prvaka, a ovom prilikom čestitam stožeru, momčadi i klubu na ostvarenim povijesnim rezultatima u fantastičnoj prošloj sezoni. Trener Damir Krznar i njegov rad dobro su mi poznati, ima dosta igrača s kojima od ranije imam kontakt. Prije svega je to kapetan Ademi i vjerujem da ću se brzo uklopiti u ekipu. Veselim se svim izazovima, dat ću sve od sebe na terenu i vjerujem da su pred nama novi uspjesi Dinama na domaćem i europskom planu”, rekao je Duje Čop po potpisu ugovora.

Čop je u profesionaolnoj karijeri nastupao još za Hajduk iz Splita, portugalski Nasional, RNK Split, Kaljari, Malagu, Sportig Hihon, Standard iz Liježa i Valjadolid.

Komentari

Vaš komentar