Mamić odustaje: Ja sam završena priča

Hrvatska 4. feb 20238:481 komentar
sport klub

Mesecima već traje "rat" u Dinamu. Sa jedne strane je Zdravko Mamić i kadrovi koji su u klubu, ali naklonjeni nekadašnjem predsedniku, a sa druge strane je Krešimir Antolić i njegove pristalice.

Svašta je izgovoreno, Izvršni odbor nije sprovodio odluke Skupštine, najavljivana je nova sednica, a krajem nedelje je Izvršni odbor iz članstva isključio četiri člana nakolonjena Mamiću – smenjen je predsednik Nadzornog odbora Miroslav Rožić, članovi NO Andrej Meniga i Nikola Polak, te član IO Damir Zorić.

A onda se ponovo oglasio Mamić te najavio da se više neće boriti za Dinamo.

„Napadnuti su najpošteniji ljudi u klubu kao što su Ivana ili Amra, koje su izložene mobingu i maltretiranju. Vidite da predsednik ne želi da sazve Skupštinu jer bi izgubili. Oni ucenjuju i reketiraju. Oni su trenera Joza Mandića, izuzetno uspešnog trenera, reketarili da će mu dati ugovor ako podnese ostavku u Skupštini.

Imam već napisan svoj oproštaj od Dinama na mobilnom telefonu nekoliko meseci. Ja sam završena priča. Imam pravo na svoj život. Nikakvo fingiranje, nikakva demagogija. Ja sam dao što sam mogao. Sad kad hoću, ne mogu dati što mogu. Neka se oni bore za sebe“, rekao je Mamić u Dnevniku Nove TV.

Komentari

Vaš komentar