Jutro posle slavljeničkog mamurluka: Inter mora da prodaje

Fudbal 7. maj. 202117:42
Podeli:
Inter
Marco Luzzani/Getty Images

Inter je osvojio Skudeto posle 11 godina, ali ni najvrednija domaća titula neće prekriti tešku situaciju na finansijskom planu koja čeka neroazure.

I sam sportski direktor kluba Havijer Zaneti govorio je o finansijskim problemima i da su em ozbiljni, em da ne mogu da se reše odjednom. Pride, Suning je najavio da će klub morati da sreže troškove. Sve to upućuje na prodaju onih najboljih fudbalera.

povezano

Trenutno tri igrača koji nipošto nisu na prodaju, kako navodi „Corriere dello Sport“ su Romelu Lukaku, Alesandro Bastoni i Nokolo Barela. Za ostale, stav je kluba, ipak se mogu slušati ponude. Mada nisu radi da ostanu bez Lautara Martinesa, Artura Vidala, Stefana de Fraja, Ašrafa Hakimija i Marcela Brozovića, ipak će slušati ponude. Pride, status Ašrafa Hakimija još nije potpuno izvestan, s obzirom da se kasni u otplati transfera Real Madridu.

U toj grupi igrača je i Kristijan Eriksen, koji je pre samo šest meseci bio viđen da ide, ali sada je i on srećan u Milanu, a i klub ne želi da ga proda. Ipak, od svih njih navijače sigurno najviše zanima sudbina Antonija Kontea. Za sada se trofejni trener ne oglašava po ovom pitanju, ali ako nas je prošlost nečemu naučila, to je da tamo gde nema para, nema ni željenih transfera. A to je bio glavni razlog prvo sukobljavanja Kontea sa upravama Juventusa i Čelsija a ubrzo i njegovog odlaska iz Torina i Londona.

Komentari

Vaš komentar