Katai za SK: Samo je Glazgov bio koliko-toliko poželjan

Europa League 14. dec. 202018:123 komentara
Podeli:
Aleksandar Katai
FK Crvena zvezda

Kad igra Zvezda, svi gledaju u njega. A, on, Aleksandar Katai, često je prevaga, visokoproduktivan igrač izvanredne tehnike, neuporediv u pozicijama jedan na jedan, asistent, strelac...

Danas je bio čas da srbobranski maestro gleda i sluša druge, od 13 časova netremice je pratio žreb iz Niona, da bi kasnije, za Sport Klub, izjavio:

Čak 90 odsto klubova iz povlašćene grupe Lige Evrope može da ima značajnu ulogu u Ligi šampiona, zapao nam je Milan, ne bi lakše bilo ni da smo za rivala dobili nekog drugog. Kad bih krenuo da ređam: jak, jak, jak…Da li, ipak, tom svetu pripada Glazgov rendžers? Nisam siguran. Hajde da isključim Škote. Automatski ste dobili odgovor ko bi predstavljao koliko, toliko bolju varijantu za Crvenu zvezdu.“

Milan je sudbina?

Veliki klub, kvalitetan sastav što potvrđuje i njegov plasman u Seriji A, vodeće mesto u ligi, igra za poštovanje, čime se, zapravo, uviđa sva težina Zvezdinog zadatka. Nema nam druge, borićemo se! Još nešto: niko ne sme da otpiše Zvezdu pre nego što je vidi na delu u susretu sa Milanom.

Prva utakmica je u Beogradu?

Mnogi tvrde: bolje je kad je revanš kod kuće.“

Kakav je vaš stav?

Ne pravim razliku. Meni je važno da se igraju dva meča, a ne kao u ovogodišnjim evropskim kvalifikacijama za Ligu šampiona kada je objektivno slabija Omonija u jednoj utakmici penalima eliminisala Zvezdu. Nema predaje, ta reč je zabranjena“, naglasio je Aleksandar Katai u razgovoru za Sport Klub.

Komentari

Vaš komentar