Lopovi opljačkali i vezali bivšu Balotelijevu devojku

Balotelijeva devojka Belgian Fanny Neguesha, Mario Balotelli's girlfriend,
AP Photo/Antonio Calanni

Italijanski mediji prenose da je bivša devojka Marija Balotelija Fani Negueša bila žrtva lopova u Nici u vreme dok je njen novi izabranik Mario Lemina igrao fudbalsku utakmicu.

Pljačkaši su iskoristili vreme dok je Mario Lemina igrao za reprezentaciju Gabona u kvalifikacijama za SP 2022 da opljačkaju njegovu kuću u Nici i iz nje uzmu dragocenosti i nakit u vrednosti od oko 300.000 evra.

U kući su zatekli tri ženske osobe i sve su ih vezali. Među njima je bila i Leminina devojka Fani Negueša. Ova lepa manekenka je bivša devojka Lemininog imenjaka i nekadašnjeg reprezentativca Italije Balotelija.

Fani je ispričala policajcima da su u kuću ušla trojica naoružanih pljačkaša i da su sve prisutne vezali, a onda odneli dragocenosti.

Hvala svima na porukama podrške, svi smo živi i zdravi i to je najvažnije. Nezakonita dobit nikome nije donela korist. Hvala im barem što su mi ostavili moje najdragocenije bogatstvo, porodicu„, poručila je Fani Negueša preko društvenih mreža.

Mario Lemina je trenutno fudbaler Nice, a tokom bogate karijere igrao je između ostalih za Marsej, Juventus i Sautempton.

Komentari

Vaš komentar