LigaMX: Kruz Azul drži prvo mesto, novi kiks Montereja

Podeli:
Atlas vs Cruz Azul
Mexsport Photosport

U 16. kolu meksičke Klausure ekipa Kruz Azula je dobila ekipu Atletiko San Luisa 3:2 i tako osigurala lidersku poziciju na tabeli. Ekipa Montereja koja je četvrta na tabeli je doživela i četvrti uzastopni poraz i to od Tigresa 2:1.

Kruz Azul će zadržati prednost u odnosu na Klub Ameriku jer je pobedio Atletiko kod kuće 3:2. Poveo je Kruz Azul u drugom minutu golom Ernandesa, da bi 20 minuta kansije Rodriges uvećao i to sa bele tačke. Istom merom je uzvratio Atletiko jer je Ibanjes u 33. minutu pogodio sa bele tačke za 2:1. Agilar je u 74. minutu doneo opet dva gola viška domaćima, da bi Dominges autogolom postavio konačnih 3:2.

Treći uzastopni poraz Montereja koji bi mogao da nastavi svoj spust niz tabelu desio se na gostovanju Tigresima. Gonsales je doneo prednost Montereju u 18. minutu, dok je Gonsales Espinjola izjednačio u 34. minutu. Pobedu Tigresu je doneo Andre Pjer Žinjak u 63. minutu.

Čivas Gvadalahara je minimalcem dobila ekipu Atlasa na gostovanju. Jedini gol za pobedu 1:0 je bio delo Saldivara, koji je pogodak postigao u 81. minutu.

Komentari

Vaš komentar