„Imaš za koga da navijaš i gledaš pravi fudbal“

Fudbal 15. nov 202113:40 > 16:11
Podeli:
Rodolfo Molina/Euroleague Basketball via Getty Images

Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić oduševljen je onim što je fudbalska reprezentacija pokazala na utakmici protiv Portugalije.

Orlovi su pod vođstvom Dragana Stojkovića ostvarili veliki uspeh, pošto su slavili u Lisabonu 2:1 i plasirali se direktno na Svetsko prvenstvo.

povezane vesti

„Bio je pravi spektakl. Uvek je bolje kad se pobedi, nego kad se izgubi. Ali je stvarno je bila odlična utakmica. Ovo je prava reprezentacija. Drugačije se igra nego ranije. Sad je pravo zadovoljstvo, imaš za koga da navijaš i gledaš pravi fudbal. Svi smo oduševljeni, pogotovo poslednjim golom. To je nešto što su ova ekipa i Piski ogromnim optimizmom ostvarili. Pesimizam ne donosi ništa, a optimizam može bar nešto. Taj optimizam koji je Piksi doneo u ekipu i među igrače je bio šlag na torti“, ocenio je Pešić gostujući u studiju Sport Kluba.

Trofejni stručnjak ističe da je dolazak Stojkovića doneo ono što je nedostajalo reprezentaciji.

„Napravljena je dosta dobra ekipa. Moram da kažem, ne pravi se reprezentacija od najboljih ighrača, već od onih koji mogu da naprave najbolji rezultat. Iza toga stoji znanje, veliko iskustvo trenera i stručnog štaba. To se vidi. Gledao sam i navijao. Ali više sam navijao, nego što sam gledao“, dodao je Pešić.

U videu pogledajte kompletno gostovanje selektora Srbije.

Komentari

Vaš komentar