ODBOJKA: Verona-Peruđa, SREDA SK4 (20.30)

Peruđa je dobila prvu utakmicu u hali Olimpija sa 3:2, dok je u drugom meču tim trenera Slobodana Kovača bio još ubedljiviji u svojoj dvorani Evanđelisti dobivši taj duel rezultatom 3:0. Aleksandar Atanasijević je u prvom susretu imao čak 29 poena, a izvrsno ga je pratio Aron Rasel sa 24.

Srpsko-američki dvojac bio je najzaslužniji i za drugu pobedu ekipe Peruđe. U sastavu Verone u prva dva meča najviše poena su imali srpski reprezentativci Uroš Kovačević i Saša Starović.
Zanimljivo da je Verona u ligaškom delu prvenstva bila bolje plasirana, na četvrtom mestu, sa 2 poena više od Peruđe.Međutim, crno-beli su pokazali u plej ofu da su u odličnoj formi i svakako da su favoriti i u ovoj trećoj utakmici, iako će se ona ponovo igrati u Veroni.
Za ekipu trenera Andree Đanija ovo je poslednji voz kako bi eventualno izborili četvrti meč koji bi se igrao 27. marta u Peruđi.
Verona je ohrabrena plasmanom u finale Kupa izazivača u kome će 30. marta igrati protiv ruskog Fakela iz Novog Urengoja.No, ko god bude slavio u ovom duelu imaće težak posao u polufinalu, jer ih tamo očekuje sjajna ekipa Lubea.
Duel iz Verone možete pratiti u direktnom prenosu na SK4 od 20.30h.

Author: Marina Sekulić