Šou je bilo zabavno, sledi istraga o klađenju

Premier League 21. feb 201714:59 > 15:00
Podeli:
SK

Rezervni golman Satona već neko vreme je hit na društvenim mrežama, a posebno je izazvao pažnju kada je pred kraj meča sa Arsenalom sedeći na klupi pojeo sendvič. Priča će, ipak, dobiti drugačiji epilog.

U klubu svakako nisu bili presrećni što je njihov rezervni golman u 83. minutu meča sa Arsenalom izvadio iz torbe sendvič i počeo da jede.

Najnovija vest koja stiže sa Ostrva dodatno će ih iznervirati jer je Vejn Šou pod istragom Fudbalskog saveza zbog potencijalnog kršenja pravila o zabrani klađenja koja važi za igrače. Takođe, FS Engleske ispitaće i da li je sam detalj da je rezervni igrač pojeo sendvič tokom zvaničnog meča na neki način kršenje pravila.

Pred početak meča kladioničari su davali ponudu 8:1 da će Vejn pojesti sendvič pred kamerama tako da su se pojavile sumnje da je njegovo ponašanje zapravo posledica uložene opklade.

Na pitanje da li je znao da opklada postoji, Šou je kratko prokomentarsiao:

„Mislim da je nekoliko ljudi čak i stavilo novac na to. Naravno, nama je zabranjeno da se kladimo, ali moguće da je nekoliko mojih drugara i navijača stavilo novac na opkladu“, rekao je Šou.

Simpatičnom golmanu Satona svakako neće biti zanimljivo kao tokom meča.