Venger: Nisam uplašen!

Premier League 4. apr 201713:53 > 13:58
Marc Mueller, Getty Images Sport

Menadžer Arsenala Arsen Venger istakao je da zahtevi navijača za njegovim odlaskom ne utiču na način na koji obavlja posao. Na profesionalnost pozvao i Aleksisa Sančeza.

Protesti pre i posle mečeva Tobdžija postali su uobičajen prizor poslednjih meseci. Nezadovoljni zbog učinka kluba, koji zaostaje 18 bodova za Čelsijem kao liderom na premijerligaškoj tabeli, navijači sve glasnije zahtevaju odlazak menadžera Vengera.

„Ne brinite, dobićete uskoro konačni odgovor. Kao profesionalac sam primoran da se isto ponašam i u idealnim i u uslovima koji to nisu. Nisam uplašen. Prihvatam svačiji stav, ali ne vodim previše račina o tome. Volim da pobeđujem i to je ono na šta sam fokusiran“, kazao je Venger.

Francuz nije propustio priliku da prokomentariše mogući odlazak Aleksisa Sančesa, za kojeg su interesovanje pokazali Pari sen Žermen i Čelsi.

„Naš posao je da radimo dok nam ugovor ne istekne. To je ono što je profesionalno. Ne razumem priče o odlasku Sančesa, koje se pokreću godinu i po pre isteka njegovog ugovora.“

Arsenal narednu utakmicu igra u sredu protiv Vest Hema, a osim u Premijer ligi, Tobdžije šansu za popravni imaju i u FA Kupu.