Šekspir: Naši protivnici će imati odličnu priliku

Premier League 17. maj. 201713:31 > 14:25
Podeli:
Getty Image/Julian Finney

Menadžer Lestera Kreg Šekspir izrazio je zabrinutost zbog velikog broja povređenih igrača u svom timu i činjenice da ima samo 16 spremnih seniora za predstojeće utakmice.

„Lisice“ će ugostiti Totenhem u četvrtak i Bornmut u nedelju u poslednja dva kola Premijer lige.

Kapiten Lestera Ves Morgan povredio je tetivu, a defanzivac Robert Hut ima problem sa stopalom. Vezisti Endi King, Deni Drinkvoter i Nampalis Mendi će takođe biti van tima, što znači da će protiv Totenhema priliku dobiti mladi Džoš Najt i Eliot Mur.

Nažalost, suočavamo se sa mnogo povreda, a niko od povređenih igrača neće biti spreman ni za jednu od predstojećih utakmica. Želeli smo da budemo konkurentni u preostalim mečevima, ali povrede su se isprečile. Naši protivnici će imati odličnu priliku protiv nas. Igrači, ipak, vide svetlo na kraju tunela. Njihov pozitivan stav i profesionalizam su tu i veruju da možemo da završimo sezonu na dobar način„, rekao je Šekspir.

Šekspir se osvrnuo i na svoju budućnost u klubu, s obzirom na to da mu ugovor ističe u junu.

Još dve utakmice su pred nama i posle toga ćemo doneti odluku. Klub mnogo pažnje posvećuje planiranju unapred i sigurno nećemo dugo čekati do konačnog saopštenja„, zaključio je 53-godišnji Englez.

Lester se trenutno nalazi na 11. mestu Premijer lige.