Ferdinand: Ne planiram da budem bokser, ali…

Premier League 2. okt 201712:58 > 13:00
Podeli:
Chris J Ratcliffe/Getty Images

Proslavljeni engleski fudbaler Rio Ferdinand rekao je da mu je plan da dobije profesionalnu boksersku licencu, ali da će imati samo jednu borbu.

Nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda prošlog meseca je najavio ulazak u ring, a tom prilikom je rekao da želi i šampionski pojas. 38-godišnji Ferdinand se na promenu karijere odlučio uz podršku kompanije za klađenje „Betfer“.

Želim da vidim da li mogu da dobijem licencu i postanem profesional i imam jednu borbu. Ne planiram da budem bokser. Želim samo jednu profesionalnu borbu i videću šta ću posle. Možda se zanesem i kažem da želim da se time bavim“, rekao je Ferdinand.

Ferdinand, koji je osvojio Premijer ligu šet puta i Ligu šampiona jednom tokom karijere na „Old Trafordu“, rekao je da još nema protivnika.

Prvo mi treba licenca. Sve shvatam izuzetno ozbiljno, ovo nije šala. Nadam se da ću dobiti licencu, postati profesionalac i da ću se boriti sa nekim. Boks nije za zezanje, ako to ne shvatim ozbiljno mogu da se povredim“, naglasio je Ferdinand.