Kasiljas na meti Liverpula

Premier League 26. okt 201713:40 > 14:02
Podeli:
Lars Baron/Bongarts/Getty Images

Iako ima 36 godina legendarni golman Porta Iker Kasiljas mogao bi u januaru da pojača ekipu Liverpula, mada se za njega interesuje i Njukasl junajted.

Jasno je da problemi Liverpula počinju i ove sezone od odbrane, a menadžer Jirgen Klop bi mogao da počne da ih rešava od broja jedan. Engleski i španski mediji tvrde da bi Iker Kasiljas mogao da zameni Simona Minjolea među stativama „crvenih“.

Belgijanac je na golu tima sa Enfilda ove sezone na osam mečeva u Premijer ligi primio 16 golova, a samo je u dve utakmice sačuvao svoju mrežu.

Situaciju prati i Njukasl junajted gde brani Irac Rob Eliot, a Kasiljas bi imao motiv više da dođe na severo-istok engleske jer je njegov zemljak Rafa Benitez na klupi „svraka“.

Legendarni 36-godišnji golman bi mogao da dobije ispisnicu iz Porta, s obzirom da je njegova plata veliko opterećenje za budžet portugalskog kluba. Kasiljas brani odlično za ekipu koja u portugalskom prvenstvu ima samo jedan remi do sada i sve ostale pobede. Primio je svega tri gola a šest puta je sačuvao svoj gol.