Puel zadovoljan: Za uložen napor možeš dobiti nagradu

Premier League 29. nov 20172:16 > 2:17
Podeli:
Paul Gilham, Getty Images Sport

Lester je golovima Džejmija Vardija i Rijada Mareza savladao Totenhem, a menadžer Klod Puel je sasvim zadovoljan.

Getty images/Michael Regan

„U ovom trenutku, mislim da je ovo bio naš najbolji meč. To je obećavajuće i ohrabrujuće za budućnost, ali moramo da nastavimo sa dobrim radom na terenu i da zadržimo ovako pozitivan stav kakav smo pokazali večeras“, rekao je Puel nakon meča.

„Mnogo možemo da se poboljšamo u nekim detaljima. Ova utakmica je bila bolja od prethodne jer smo uspeli da pokažemo svoj kvalitet koliko god da je bilo teško odolevati ovako dobrom protivniku, posebno u drugom poluvremenu. Bili smo pod pritiskom, ali smo osatali mirni i možda smo mogli da postignemo još jedan gol. To je dobro za budućnost“, dodao je Puel.

Sparsi su napadali u drugom poluvremenu, došli i do gola, ali ne i do izjednačenja. Ovo je Totenhemu prvi poraz na King pauer stadionu još od 2002. godine.

„Igrali smo dobar fudbal, posebno u prvih pola sata. Postigli smo dva jako lepa gola i igrači će iz toga izvući sjajnu motivaciju da nastave sa ovakvim igrama. Bilo je teško sačuvati rezultat jer je Totenhem sjajan tim ali to što smo uspeli pokazuje da za uložen napor možeš da dobiješ nagradu. Ovo je sjajan rezultat za nas“, zaključio je menadžer Lestera.