Bilić: Dobro znam svoje mesto na mapi menadžera

Premier League 24. dec 201714:23 > 14:26
Podeli:
Nigel Roddis/Getty Images

Nekadašnji menadžer Vest Hema Slaven Bilić kaže da još uvek razmatra sve opcije za nastavak karijere, ali da bi voleo da ostane u Premijer ligi.

Slaven Bilić je bez angažmana od novembra kada je dobio otkaz u Vest Hemu. Povezivali su ga mediji prethodnih dana sa Svonsijem, ali i sa Midlzbroom koji je u subotu uveče otpustio Gerija Monka.

„Mnogo me ljudi zove, ali ja strpljivo razmatram sve opcije. Sada odmaram. U ovom poslu sam bio 12 godina svakodnevno, pa i tokom letnjih pauza, tako da mi je odmor dobro došao i trenutno uživam u njemu, provodim vereme sa porodicom i prijateljima“, rekao je Slaven Bilić za Gol on sandej.

„Znam veoma dobro svoje mesto na mapi menadžera ili trenera i znam da mogu malo da sačekam. Znam i da nisam među onim najboljim koji mogu da isključe telefon na goidinu dana i da nakon toga kažu – vratio sam se. Ukoliko se nešto zaista dobro ‘otvori’ razmisliću. Več mi pomalo sve to nedostaje, to vam uđe u krv, ali i odmor mi je potreban“, kaže Bilić.

„Svideo mi se rad u Premijer ligi, bio sam ovde i kao igrač i ne osećam se kao stranac, a nemam ni jezičku barijeru. Ovo je mesto gde svi žele da budu, ali ne moram da ostanem ovde po svaku cenu. Svakako bi zavsilo od kluba i njihovog plana i projekta. Ako bi se pojavila zanimljiva ponuda u nekoj drugoj zemlji verovatno bih se i u tome opšrobao“, objasnio je hrvatski stručnjak.