Vijera ponavlja: Ne pregovaram sa Arsenalom

Premier League 25. apr. 20182:54 > 3:05
Podeli:
Paolo Bruno/Getty Images for UEFA

Menadžer Njujork Sitija Patrik Vijera ponavlja da neće biti naslednik Arsena Vengera na klupi Arsenala za kog je nekada francuski vezista igrao. Vijera kaže da uopšte ne pregovara sa londonskim klubom.

Pod vođstvom Patrika Vijere Njujork Siti ove sezone igra odlično, a francuski trener ne namerava da napusti MLS ligu. Njegovo ime se sve češće pominje u ostrvskim tračevima o tome da bi baš on mogao da bude sledeći menadžer Arsenala kada se era Arsena Vengera završi ove sezone.

Iskreno nisu me kontaktirali stvarno. Ja u Njujorku imam ugovor do kraja godine i zašto ne bih ostao i posle toga“ izjavio je  Patrik Vijera

Kada vezuju vaše ime za tako velike klubove to je dobro. To znači da vas prate i da radite dobar posao. Ja sam zadovoljan zbog toga ali ono što je važno je da se koncentrišem na posao koji trenutno radim. Moja glava i moj um su usmereni samo na to kako da dobijemo sledeću utakmicu“

Njujork Siti pod vođstvom Vijere igra odlično ove sezone i sa napadačem Davidom Viljom je među ozbiljnim kandidatima za titulu u MLS ligi. Inače Vijera je u MLS došao 2016. godine kada je prva sezona Sitija bila očajna, da bi zatim iz godine u godinu tim bio sve bolji.