Menja li Kurtoa Kabaljera u finalu na Vembliju?

Premier League 18. maj 20186:16 > 6:18
Podeli:
Steve Bardens/Getty Images

Čelsi i Mančester junajted u subotu će, na Vembliju u finalu FA Kupa odigrati poslednji meč u sezoni, a čini se da će Antonio Konte napraviti jednu veliku izmenu u timu.

Vili Kabaljero branio je na svim FA Kup mečevima ove sezone, ali izgleda da će ga u finalu na Vembliju zameniti Tibo Kurtoa koji je uveren da će on biti prvi golman na Vembliju.

Konte svakako želi da uz trofej završi sezonu iz noćne more u kojoj je ostao bez prošle godine osvojene titule, ali i bez mesta u Ligi šampiona sledeće godine pa na megdan Junajtedu izvodi najbolje što ima.

Kratka izjava Tiba Kurtoe mogla bi da znači kraj sezone i za Kabaljera. Kurtoa je novinarima rekao da je „čuo da Konte planira da ga uvrsti u tim u subotu“. Kabaljero je na putu ka Vembliju bio jedan od ključnih igrača Čelsija, posebno ako se setimo odbranjenog penala protiv Noriča u ponovljenom meču trećeg kola.

Kabaljero iskreno priznaje, da kao i svi ostali, i on želi da igra u finalu, ali i podseća na dogovor koji ima sa menadžerom:

„Postoji dogovor po kome je predviđeno da ja branim na svim kup mečevima. Kada sam došao znao sam da ću igrati u kup mečevima. Kasnije sam ipak shvatio da će biti onako kako Antonio želi. Uvek sam spreman da igram, ali spreman sam i na opciju da izabere Tiba. Ne mora sve uvek da bude fer, moraću da postujem odluku trenera“, rekao je Kabaljero.

Finale FA Kupa pratite u subotu od 18:15, u direktnom prenosu na Sport Klubu 1.