Fred u Junajtedu: O Mančesteru sam učio iz igrica

Premier League 21. jun. 201815:13 > 15:27
Podeli:
Buda Mendes, Getty Images

Brazilski vezista Fred je konačno postao novi fudbaler Mančester Junajteda. Ovaj transfer je klub sa "Old traforda" koštao preko 53 miliona funti.

Brazilski reprezentativac Fred je potpisao sa Mančester Junajtedom petogodišnji ugovor, sa opcijom da produži saradnju na još jednu godinu. Ovaj transfer je inače dogovoren pre nekoliko nedelja ali se čekala radna dozvola za brazilskog vezistu. 

Veoma sam srećan jer ću imati priliku da igram u ovom klubu. Velika je čast igrati za Junajted koji ima veliku istorijiu. Srećan sam da je transfer kompletiran. Kada sam bio mlađi koristio sam naziv Mančester Junajted na kompjuterskim igricama i igrao sam sa tim timom. Za mene Mančester Junajted znači nešto veliko. Ime stadiona „teatar snova“ sve govori“, kazao je Fred za zvanični sajt Junajteda. 

Fred je pričao i o svom prvom meču na Old trafordu kada je u Ligi šampiona Šahtjor gostovao Mančesteru.

Tada sam igrao protiv Rajana Gigsa i veoma sam bio srećan što sam imao tu priliku. Sada dolazim u taj klub, ne da igram sa Gigsom, ali dolazim da se borim za iste te boje i za isti klub“, poručuje oduševljeni Brazilac.