Žoržinjov agent: Dobri igrači mogu da igraju bilo gde

Premier League 22. avg. 20184:06 > 4:15
Podeli:
Mike Hewitt/Getty Images

Zastupnik italijanskog fudbalera Žoržinja Žoao Stantos kaže da njegov klijent igra po očekivanjima u Čelsiju i da ga Žoržinjove partije na početku sezone uopšte ne iznenađujuju.

Čelsi je svog novog fudbalera Žoržinja platio 57 miliona funti, a italijanski reprezentativac brazilskog porekla u potpunosti opravdava očekvianja. Vezista se savršeno uklapa u planove i u igru novog menadžera Mauricija Sarija, a kao rezultat navijači londonskih plavaca dobijaju to da je Čelsi među najprijatnijim iznenađenjima u prva dva kola Premijer lige.

Žoržinjo je odlično počeo svoju avanturu u Čelsiju. Već se dobro integrisao, zna enelgeski i nema tu nekih velikih problema. Kada je igrač dobar on može da igra u svakoj ligi na svetu. Stereotipi tada ne znače ništa. Ako igrač ima kvalitet može da napravi razliku bilo gde“, kaže Žoržinjov agent Žoao Santos

Santos je prokomentarisao i poslednji Čelsijev trijumf protiv Arsenala gde je Žoržinja bodrilo i pedesetak Napolitanaca.

On je veoma srećan zbog meča sa Arsenalom. Bilo je tu ljudi iz Napulja koji su tražili autograme i slike. Zato volimo Napulj i volećemo ga i dalje. Njihova podrška se nastavila i u Londonu“, rekao je Žoržinjov zastupnik.