Svrake se opet čerupaju među sobom

Premier League 29. avg 201816:57 > 17:07
Podeli:
Alex Livesey/Getty Images

Baš kao što su se Kiron Dajer i Li Bojer potukli u sred fudbalske utamkice 2005. godine, Džamal Lasel i Met Riči su imali fizički sukob pre meča sa Čelsijem u trećem kolu Premijer lige. Za razliku od Dajera i Bojera njih dvojica su to radili dalje od očiju javnosti.

Utakmicu sa Čelsijem je kapiten Njukasla Džamal Lasel propustio navodno zbog problema sa povredom, a menadžer Rafa Benitez je demantovao da je štopera izostavio jer su njih dvojica imali različito mišljenje o tome kako treba da izgleda taktika tima. 

Mediji na ostrvu međutim saznaju i da su Lasel i krilni fudbaler Met Riči imali fizički sukob pred utakmicu. Njih su ostali saigrači morali da razdvoje, a navodno je kapiten Lasel bio agresivniji u tom duelu. Benitez je navodno pričao sa obojicom i situacija se smirila posle ovog sukoba.

Međutim mediji pišu da je Riči Laselu kazao da mora da se pomiri sa taktikom menadžera i da je to njegov izbor. Sukob se nastavio i u svlačionici, a interesantno je da je Lasel i prošle sezone imao slične incidente jer se sukobio sa Mohamedom Dijameom. Njih dvojica su tada morali da plaćaju celom timu večeru u znak izvinjenja za ponašanje na treningu. 

U četvrtom kolu Premijer lige Njukasl gostuje Mančester Sitiju od 18 i 30 u subotu, a direktan prenos je na Sport Klubu 1.