Pelegrini o Jaji: Njegova pozicija je kod nas popunjena

Premier League 30. avg. 201815:23 > 15:36
Podeli:
Michael Steele/Getty Images

Agent Jaje Turea je objavio da će njegov klijent potpisati ugovor sa jednim londonskim klubom. On je sam demantovao da bi to mogao da bude Vest Hem, a sada je isto poručio i menadžer "čekićara".

Iako su mnogi pisali da je Jaja Ture na pregledima u Londonu kako bi potpisao za neki klub iz tog grada, to izgleda neće biti slučaj. Agent Dmitri Seldžuk je demantovao da je Vest Hem u igri za Turea.

Nije Vest Hem 100%. Jaja je šampion. Poslednje mesto nije za njega“, napisao je Seldžuk na Tviteru. 

O svemu se oglasio i menadžer Vest Hema Manuel Pelegrini, koji je sa Tureom sarađivao u Mančester Sitiju. 

Pričao sam sa Jajom, znam ga i poštujem ga kao osobu. Veoma je dobar igrač ali u ovom trenutku, kada pravimo naš sastav, na toj njegovoj poziciji smo potpuno pokriveni ostalim igračima. Bio nam je potreban novac da dovedemo igrače na drugim pozicijama i to smo objasnili Jaji. Nadam se da će naći dobar klub, velik klub jer je on veoma dobar igrač“, kaže Pelegrini.

Mediji inače pišu da bi novi klub Jaje Turea mogao da bude grčki Olimpijakos koji protiv Barnlija igra kvalifikacije za Ligu Evrope. 

Vest Hem inače u subotu igra protiv Vulfsa, a nije sigurno hoće li na tom meču biti Marko Arnautović. On je imao problem na meču protiv Arsenala zbog čega je izašao ranije, a radi se o verovatno manjoj povredi kolena.