Ranijeri: Sve što bi Višij dotakao postajalo bi bolje

Premier League 30. okt 201813:38 > 13:40
Podeli:
Getty images/Michael Regan

Nekadašnji menadžer Lestera Klaudio Ranijeri pridružio se velikom broju ljudi koji su ‚Lisicama‘ poslale poruke saučešća posle pogibije vlasnika kluba Višija Šrivadanaprabe u helikopterskoj nesreći.

Tragedija se desila po završetku utakmice između Lestera i Vest Hema, a u njoj su pored Višija život izgubile još četiri osobe.

Povezano

Klub je otvorio knjigu žalosti na stadionu, a veliki broj navijača od nedelje ostavlja šalove i cveće ispred samog ulaza.

Ranijeri, koji je predvodio Lester do najvećeg uspeha u istoriji i osvajanja titule 2017. godine, istakao je da je tajlandski milijarder bio dobar i pozitivan čovek.

Potresla me je vest. Bio je dobar čovek i uvek je imao pozitivne reči za svakoga. Njegova pozitivnost i mogućnost da sve natera da ga zavole je bila toliko jasna svima. U svlačionicu je dolazio samo da bi govorio pozitivne stvari, ne da bi kritikovao. Sve što bi dotakao postalo bi bolje. Odmah sam shvatio da je pozitivna osoba, puna energije“, rekao je Ranijeri.

U sezoni posle osvajanja titule, Ranijeri je dobio otkaz u trenutku kada je klub bio jednu poziciju iznad zone ispadanja. Međutim, italijanski stručnjak naglašava da je vlasnik ‚Lisica‘ imao snažnu vezu sa timom i da je i u teškim trenucima verovao u bolje dane.

Višij Šrivadanapraba je pružio veoma važan doprinos tituli u Premijer ligi jer bi dolazio 30 minuta pre utakmice da bi zagrlio sve. Nikada nije rekao ništa loše, uvek je bio srećan, sa osmehom na licu. Tužan sam u ovom trenutku, pridružujem se njegovoj porodici u ovim tužnim trenucima“, istakao je Italijan.