Jokanović: Verovao sam u preokret, budite ponosni…

Premier League 15. nov 201817:55 > 18:01
Podeli:
Bryn Lennon/Getty Images

Slaviša Jokanović je u četvrtak objavio „tvit”, kojim je želeo da se oprosti od igrača, čelnika kluba i navijača Fulama, pošto je u sredu dobio otkaz u klubu sa „Krejven Kotidža”.

„Juče sam okončao posao u ulozi menadžera Fulama i uvek je ogromno razočarenje, kad se sve završi na ovaj način. Međutim, o danima provedenim u klubu, uvek ću govoriti sa velikom dozom ponosa i zahvalnosti, prisećajući se sjajnih uspomena iz prethodne tri godine. Sve je počelo kad smo izbegli ispadanje u Prvu ligu, a onda u narednoj došli do mečeva plej-ofa za ulazak u Premijer i potom do onog nezaboravnog dana na Vembliju. Osećam da smo navijačima dali identitet i mogućnost da budu ponosni na ekipu. I ovog puta sam verovao da ćemo okrenuti stvari u našu korist, nakon sporog starta, baš kao što smo to radili prethodnih sezona, ali sa poštovanjem prihvatam odluku čelnika kluba.

Želim da izrazim posebnu zahvalnost Šahidu Kanu, koji mi je dao šansu da vodim ovaj sjajni klub i za svu njegovu ljubaznost i poštovanje. Zahvaljujem se i svima u klubu. Bilo mi je zadovoljstvo da radim sa tako dobrim igračima, saradnicima u stručnom štabu i dugujem im zahvalnost na požrtvovanju i odlučnosti. Konačno, posebno sam zahvalan Fulamovim navijačima na podršci od kako sam došao u klub i na porukama posle mog odlaska.

Pozdravljam sve ljude koji imaju bilo kakvu vezu sa Fulamom, a klubu želim sve najbolje u budućnosti.

Slaviša Jokanović