"Kod Gvardiole i Klopa bio bi među najboljima na svetu"

Premier League 14. dec. 20186:30 > 6:33
Podeli:
Clive Mason Getty Images Sport

Nije blistao Pol Pogba u sredu u porazu Mančester junajteda od Valensije u Ligi šampiona. Ali, to čini se više nije vest. Nakon meča Majkl Oven imao je šta da kaže o franscuskom igraču, ali i o Žozeu Murinju.

Laurence Griffiths/Getty Images

„Po mom mišljenju Pol Pogba bi mogao da bude vrhunski igrač u određenom timu na određeni način. Nervira me ono što gledam iz nedelje u nedelju jer znam da je mnogo bolji od onoga što nam prikazuje. Skoro da ga sažaljevam jer mislim da način na koji tim igra i način na koji ga trener vodi nisu pravi da iz njega izvuku najbolje“, rekao je Makl Oven nakon meča Valensije i Junajteda.

„Verujem da menadžer treba da preuzme deo odgovornosti zbog sistema igre i načina na koji vodi tim. Sećam se kada je tek došao, pokušavali su sa raznim igračima i formacijama da izvuku najbolje iz njega. Žao mi je što je tako. Znam da je za igrača to frustrirajuće, ali kada ga gledate imate osećaj da je to neko od 16 ili 17 godina ko još uvek uči kako da igra fudbal“, dodao je Oven.

„Donosi previše loših odluka na terenu, što je frustrirajuće. Da igra kod Gvardiole ili kod Klopa mislim da bismo bili u mogućnosti da ga gledamo i kažemo da je među nekoliko najboljih igrača na svetu. Ali, u ovom trenutku to ne možemo da kažemo“, zaključio je Oven.