Nasri: Mislio sam da mi je karijera gotova

Premier League 11. jan. 201911:26 > 11:27
Podeli:
Gonzalo Arroyo Moreno, Getty Images Sport

Francuski fudbaler Samir Nasri nedavno je potpisao ugovor sa Vest Hemom i time označio povratak fudbalu posle 18-mesečne suspenzije. Tom prilikom, iskusni vezista je istakao da je tokom pauze razmišljao o završetku karijere.

Nasri je suspendovan zbog korišćenja nedozvoljenih sredstava, za koja kaže da ih je koristio po savetu lekara.

Razočaran sam zbog svega što se događalo zato što nisam koristio nikakvu supstancu. Bila je to samo doza vitamina koju sam uzeo jedan dan zbog bolesti. Imao sam recept lekara za to, ali on nije prihvaćen„, priseća se Nasri i dodaje:

Izgubio sam jednu sezonu u karijeri. Pričalo se da će suspenzija biti i četiri godine. Ne možete verovati kroz šta sam sve prolazio u tim trenucima. Najgore iskustvo koje sam doživeo. Mislio sam da je to kraj moje karijere„.

Francuz će subotu imati priliku da debituje za Čekićare protiv Arsenala, svog bivšeg kluba.

Ako ne veruješ u sebe, ko će verovati u tebe? Imam samopouzdanje, fudbal je kao vožnja bicikle, ne možeš zaboraviti da igraš. Jedina stvar je fizička sprema, ali želim da dokažem da sam spreman za povratak„, zaključi je 31-godišnji fudbaler.

Iskusni vezista je tokom karijere igrao za Marselj, Arsenal, Mančester Siti, Sevilju i Antaliju. U Sitiju je sarađivao sa Manuelom Pelegrinijem, sadašnjim menadžerom Vest Hema.