Uhapšen problematični saigrač Aleksandra Mitrovića

Premier League 23. jan 201917:35 > 17:55
Podeli:
Clive Rose, Getty Images Sport

Napadač Fulama Abubakar Kamara uhapšen je u sredu zbog nanošenja lakih telesnih povreda, koje je načinio neimenovanom licu u trening centru kluba iz Londona.

23-godišnji Kamara je u centar medijske pažnje dospeo 29. decembra, kada je na meču protiv Hadersfilda oteo loptu Aleksandru Mitroviću i zatim promašio penal. 

Ipak, Fulam je slavio upravo golom Mitrovića, a srpski i francuski internacionalac su ponovo bili „u klinču“ nedavno i to tokom časa joge u trening centru.

Britanski mediji su preneli da je Kamara tada vređao učiteljicu joge, na šta je Mitrović reagovao, te su navodno saigrači morali da ih razdvajaju. 

Kamara je zbog tog incidenta u Fulamu suspendovan, a potom je imao i bliski susret sa organima reda i zakona. On je prema pisanju britanskih medija u ponedeljak došao u trening centar kako bi rešio svoj status, a tom prilikom je došlo do tuče između njega i jednog člana osoblja, kojem je naneo lakše povrede. 

Fulam se zbog Kamarinog slučaja zahvalio policiji na adekvatnom delovanju, ali nije želeo da dalje komentariše incident sa francuskim napadačem.