Klop: O Salahovom padanju se priča jer je u Liverpulu

Premier League 30. jan 201912:56 > 13:10
Srdjan Stevanovic/Getty Images

Od Božića Mohamed Salah je izborio tri penala i to protiv Njukasla, Brajtona i Arsenala. U duelu protiv Kristal Palasa sudija Džon Mos mu nije dao penal, a mnogi misle da se Salah namerno bacio.

Pred duel Liverpula i Lestera Jirgena Klopa su pitali da li je razgovarao sa egipatskim fudbalerom Mohamedom Salahom o trenutku iz meča Palasa i Liverpula.

Ako je ovo prva situacija gde je pao bez dosuđenog penala, govorite i o svim ostalim situacijama. U ostalim situacijama nema šta da se priča – to je penal i gotovo. Ako je pad protiv Palasa prvi zašto onda pričamo o tome? Da li je neko pričao o Džejmiju Vardiju, svi su videli. Da li je on loša osoba zbog toga? Ne kažem da je on padavičar. To je druga sitaucija. Imaš igrača na leđima, tu si, osetiš nešto, da li moraš da padneš? Verovatno ne. Ne moram da govorim sa igračima o očiglednim stvarima i Salah to zna. Ne treba da pada u timsituacijama„, rekao je Jirgen Klop

Nemački menadžer smatra da je Salah pod lupom javnosti u ovim situacijama zbog toga što igra za Liverpul.

Ima drugih situacija koje su mnogo očiglednije a o kojima ne govorimo jer to nisu Siti, Junajted, Liverpul, Arsenal ili Čelsi. Svi ostali mogu da to rade s vremena na vreme i niko ne priča o tome i to je sve u redu“, rekao je Klop. 

Da li će Salah opet i protiv Lestera izboriti penal za Liverpul, i da li će možda probati, možete da gledate na Sport Klubu 3 od 21 čas kada počinje meč sa Lesterom na „Enfildu“.