Mitrović posle Brajtona: Bila je magična noć

Premier League 30. jan 201917:51 > 18:02
Clive Rose/Getty Images

U pobedi Fulama protiv Brajtona od 4:2 Aleksandar Mitrović je postigao dva gola i to za izjednačenje na 2:2 i za vođstvo 3:2. Posle utakmice srpski napadač veruje da je Fulam apsolutno zaslužio pobedu protiv "galebova".

Pred navijačima Fulama je bilo još jedno sumorno veče jer je već posle 17. minuta Brajton vodio golovima Glena Mareja. „Kotidžersi“ su izašli u drugo poluvreme sa potpuno drugačijim stavom i preokrenuli su i savladali Brajton 4:2. Posle meča je Aleksandar Mitrović pričao za Fulamov sajt o utakmici protiv Brajtona i njihovim defanzivicma. 

Oni su veoma jaki momci kao i svi u Premijer ligi. Volim da se borim protiv takvih defanzivaca svake nedelje i protiv Brajtona sam dao dva gola. Imao sam dobro drugo poluvreme igrali smo neverovatno. Dali mo četiri gola i mogli smo da damo još. Hteli smo da damo sve od sebe i uspeli smo“, kazao je Mitrović za Fulamov sajt. 

Bilo je veoma zabavno igrati, navijači su bili neverovatni. Verovali su kao i mi i bila je magična noć i nadam se da će još pobeda doći. Bila je to velika utakmica i velikih tri poena“, poručuje bivši napadač Partizana.