"Kepa, odrastao si čovek, što mašeš rukama?"

Premier League 26. feb 201911:42 > 11:43
Michael Regan/Getty Images

Golman Votforda Ben Foster kaže da je golman Čelsija Kepar Arisabalaga želeo da bude heroj u finalu Liga kupa sa Mančester Sitijem, ali da nije bilo lepo gledati ga kako prkosi menadžeru Maurisiju Sariju.

Španski golman dvaput je u finišu produžetaka pao povređen na zemlju, ali je potom žustro odbio da bude zamenjen pred penale. Sari je bio besan, da bi posle rekao da je došlo do nesporazuma, ali je Kepa ipak kažnjen oduzimanjem nedeljne plate.

Povezano

Na kraju je Siti slavio u penalima i došao do trofeja.

“Bilo je toliko neprijatno da sam skoro sklonio glavu iza jastuka, da budem iskren. Nije bilo lepo. Saosećam sa golmanom jer želi da bude tu, da brani penale i da bude heroj. Izazivam svakog golmana da kaže drugačije, malo je onih koji žele da izađu u toj situaciji. Mislim da je u pitanju ogroman nedostatak komunikacije sa nečije strane, a mogao je on da ode do menadžera i da kaže: ‘U redu sam, apsolutno sam u redu“, kaže Foster i dodaje:

“Druga je priča ako je Sari svakako želeo da ga zameni za penale jer je drugi golman Vili Kabaljero nekada branio za Siti, ali ja mislim da je samo u pitanju loša komunikacija. Kao odrastao čovek, samo treba da kažeš ‘u redu sam‘, mahanje rukama i ostalo, to je potpuno bespotrebno“.

Kepa ima 24 godine, a u Čelsi je došao pred početak ove sezone.