Parker: Sumnjam da je Fred uopšte Brazilac

Premier League 14. maj. 201919:18 > 19:31
Podeli:
Buda Mendes, Getty Images

Tek je završena sezona u Premijer ligi i to je pravo vreme za analize. Među akvizicijama koje su najviše razočarale izdvaja se ime Brazilca Freda, koga je Mančester Junajted "preoteo" gradskom rivalu.

Kao i što je bio slučaj sa Aleksisom Sančesom, koga su takođe „preoteli“ od gradskog rivala, tako ni od Freda Crveni đavoli nisu dobili ni približno ono što su očekivali. Posebno jer je plaćen 60 miliona evra Šahtjoru i bio najskuplji transfer najtrofejnijeg kluba Premijer lige u ovom prelaznom roku. Kao najlošije pojačanje apostrofirao ga je i nekadašnji defanzivac Junajteda Pol Parker.

Sumnjam da je on uopšte i Brazilac. Mislim da mnogi ljudi uopšte ne dovode u pitanje to da je on najveći promašaj. Posebno navijači Mančester Junajteda – rekao je Parker.

Parker je igrao pet godina za Mančester Junajted od 1991. do 1996. Odigrao je 105 utakmica i osvojio tri trofeja, dve Premijer lige i Liga kup. Što se Freda tiče odigrao je svega 17 utakmica i postigao je gol, a biće upamćen po mnoštvu grešaka koje je pravio, a dobar deo njih su prethodile primljenim golovima.