Rouz: Klub mi je tražio potvrdu da nisam lud…

Premier League 17. maj. 20199:45 > 9:52
Podeli:
Dan Mullan/Getty Images

Fudbaler Totenhema Deni Rouz javno je rekao da je imao problem sa depresijom, a da je klub koji je letos želeo da ga angažuje tražio potvrdu "da nije lud", što ga je dodatno iznerviralo.

Naime, levi bek je za Spurse potpisao 2007. godine, ali je od tada dosta vremena proveo na pozajmicama. Letos je bio u depresiji, kako kaže što zbog povrede, što zbog smrti bliskog člana porodice i nije znao kako da se nosi sa tim, a klub koji ga je želeo je bio upoznat sa njegovom situacijom i tražio je potvrdu od lekara da je psihički normalan. Njega je to naljutilo, transfer je propao, ali je zato uspeo da produži ugovor sa londonskim klubom do 2021. godine.

„Kada su mi to saopštili, osećao sam se jako neprijatno. Znam sam kroz šta sam sve prošao, ali me je razbesnelo što neko misli da će to uticati na moj posao, koji uvek radim najbolje što mogu. Na kraju nisu poslali zvaničnu ponudu za mene, ali sada kada se toga setim se jako razbesnim, jednostavno nije fer. Sada znam kako bih se poneo u takvoj situaciji“, rekao je reprezentativac Engleske, ne želeći da otkrije o kojem se klubu radi.