Džerard: Svestan sam šta se priča, nemam šta da kažem

Premier League 24. jun 201920:43 > 20:45
Podeli:
Alex Livesey Getty Images Sport

"Čelsi želi Franka Lamparda, Derbi se okreće Stivenu Džerardu..." i ko zna koga će mediji još da uključe u ovaj krug menadžerskih rotacija. Ipak, menadžer Rendžersa kaže da svoj posao smatra privilegijom i da nema nameru da menja klub.

Britanski mediji najvljuju da će Frank Lampard biti predstavljen kao trener Čelsija u narednih 48 sati. A kada se to dogodi Derbi Kaunti će i zvanično ostati bez menadžera pa to daje prostora najavama da će uprava Derbija pokucati na vrata Rendžersa u pokušaju da dovede Stivena Džerarda.

Džerard je prvi menadžerski posao dobio upravo u Rendžersu koji je vodio prošle sezone, a za Skaj Sport rekao je da zpravo nema šta da kaže na ovu temu.

„Da, svestan sam priča koje su se pojavile, ali nemam šta da kažem na tu temu. Veoma sam srećan ovde. Privilegija je biti menadžer Rendžersa i moj fokus je usmeren samo na sledeću sezonu. Sve je ovo slično pričama koje se pišu o igračima. I od njih tražim da ostanu koncentrisani na svoj posao i to ću i nastaviti da radim. Ne bih imao šta da dodam“, rekao je Džerard.

Rendžers je trenutno u Portugaliji na pripremama za narednu sezonu.