"Lampard u Čelsiju? Ništa tu nije gotovo"

Premier League 26. jun 201916:53 > 17:03
Podeli:
Stu Forster/Getty Images

Prvi čovek Derbija Mel Moris poručuje da Frenk Lampard i dalje nije otišao sa "Prajd parka" i da uprkos tome što svi govore da je već gotova stvar njegov prelazak u Čelsi, taj postao još uvek nije blizu realzacije.

Posle odlaska Mauricija Sarija iz Čelsija, samo jedno ime se pominje kao sledeći menadžer „plavaca“. Romantični povratak Frenka Lamparda na „Stamford bridž“ je veoma blizu, mada se sa time ne slaže prvi čovek Derbi Kauntija Mel Moris.

Povezano

 „Što se mene tiče, nadam se da će ovaj momak voditi naš tim i sledeće sezone. Kada smo se sreli prvi put, Frenk i ja smo pričali o toj mogućnosti. Znali smo da će u nekom trenutku ovo da se desi, samo nismo znali kada. Obojica smo verovatno mislili da će taj trenutak doći malo kasnije. Pozicije za poslove se često otvaraju pa sa te tačke gledišta uvek postoji rizik. Međutim trenutno nije ništa završeno“, kaže Moris

Lampard je u svojoj prvoj menadžerskoj sezoni odlično predvodio „ovnove“. Oni su izgubili finale plej-ofa i to od Aston Vile.

Za Lamparda je ovo situacija u kojoj ne može da izgubi. Ovo je jedan od najboljih poslova u fudbalu i moramo to da poštujemo. On je kod nas napravio vezu između akademije i prvog tima, napravio je specifičan stil. Neko novi ko bi došao mora da nastavi sa istim stilom igre. Takođe želimo da igrači iz akademije budu u prvom timu i da ulaze u pri tim to brže ako su dovoljno dobri. Važan će biti taj neko ko će nastaviti misiju“.